Wie zijn wij?

Werving & selectie, detachering in de eerstelijnszorg

Zusters@work is hét detacheringsbureau in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Opgericht in 2012 door drie inspirerende zussen met een nuchtere Noord-Hollandse instelling. Wij komen uit een ondernemende familie en hebben altijd al de behoefte gehad om een eigen bedrijf op te richten. Ons doel is bereikt wanneer wij de juiste match hebben gemaakt tussen werkzoekenden en onze opdrachtgevers.

Zusters@work staat voor oprechtheid en transparantie, en we steken graag de handen uit de mouwen. Zo ook in ons werk, waarbij we ieder onze eigen specialisme hebben. Anne is specialist personeelsbemiddeling, Laura is specialist arbeidsmarktcommunicatie en Marieke specialist gezondheidszorg. Wij kunnen hierdoor snel inspelen op ontwikkelingen vanuit verschillende invalshoeken.

“Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie. Inmiddels hebben wij al vele zorgverleners gematcht aan onze opdrachtgevers en dat hopen wij nog vele jaren te doen. Het was dan ook een eer dat wij in 2016 tijdens de Ondernemersverkiezing (OVNH) waren genomineerd tot de top-10 bedrijven van Noord-Holland.”

Anne Pronk

Maatschappelijk betrokken

Zusters@work levert graag een bijdrage aan maatschappelijke initiatieven. Zo deden wij mee aan een hardlooprun (de dokters- en zustersloop) voor het Meander ziekenhuis in Amersfoort. De opbrengst van deze loop was bestemd voor de extra’s in het nieuwe ziekenhuis, bijvoorbeeld een revalidatietuin, aanpassingen voor kankerpatiënten en overnachting voor familieleden.

Ook zetten wij ons ieder jaar in voor een zorgorganisatie tijdens NLdoet. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Daarom is het bij ons o.a. mogelijk om gesprekken te voeren via Skype. Dit scheelt tijd en er zijn geen vervoerskosten of milieubelasting.