Wie zijn wij?

Werving & selectie, detachering in de eerstelijnszorg

ZUSTERS is hét detacheringsbureau in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Opgericht in 2012 door drie inspirerende zussen met een nuchtere Noord-Hollandse instelling. Wij komen uit een ondernemende familie en hebben altijd al de behoefte gehad om een eigen bedrijf op te richten. Ons doel is bereikt wanneer wij de juiste match hebben gemaakt tussen werkzoekenden en onze opdrachtgevers.

ZUSTERS staat voor oprechtheid en transparantie, en we steken graag de handen uit de mouwen. Zo ook in ons werk, waarbij we ieder onze eigen specialisme hebben. Anne is specialist personeelsbemiddeling, Laura is specialist arbeidsmarktcommunicatie en Marieke specialist gezondheidszorg. Wij kunnen hierdoor snel inspelen op ontwikkelingen vanuit verschillende invalshoeken.

“Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie. Inmiddels hebben wij al vele zorgverleners gematcht aan onze opdrachtgevers en dat hopen wij nog vele jaren te doen. Het was dan ook een eer dat wij in 2016 tijdens de Ondernemersverkiezing (OVNH) waren genomineerd tot de top-10 bedrijven van Noord-Holland.”

Anne Pronk

Maatschappelijk betrokken

ZUSTERS levert graag een bijdrage aan maatschappelijke initiatieven. In 2014 deden we mee aan een hardlooprun (de dokters- en zustersloop) voor het Meander ziekenhuis in Amersfoort. De opbrengst van deze loop was bestemd voor de extra’s in het nieuwe ziekenhuis, bijvoorbeeld een revalidatietuin, aanpassingen voor kanker-patiënten en overnachting voor familieleden.

In 2015 hebben wij ons ingezet voor een zorgorganisatie, namelijk Zorgcirkel Westerhout, tijdens NLdoet. Tevens zijn wij milieubewust en voeren bijvoorbeeld gesprekken via Skype. Dit scheelt tijd en er zijn geen vervoerskosten of milieubelasting.