Diensten

Kies voor werving & selectie of waarneming

U zoekt de juiste kandidaat voor uw vacature (vast of tijdelijk) met relevante opleiding, ervaring en de juiste instelling en karakter? Zusters@work kan dit tijdrovende proces van u overnemen. Wij nemen namelijk het gehele werving- en selectieproces voor u uit handen. Door onze ruime kennis van de zorgbranche, arbeidsmarktcommunicatie en werving&selectie kunnen wij u volledig van dienst zijn. Juist de combinatie van deze drie facetten maakt ons uniek!

Zusters@work is gespecialiseerd in de werving van tijdelijke en vaste ondersteuning voor diverse praktijken en zorginstellingen in de gezondheidszorg. Wij werven dagelijks (latent zoekende) kandidaten die enthousiast zijn en bewust kiezen voor hun vak in de zorg. Tevens bieden wij een full-service dienstverlening; van advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, de werving en selectie van zorgpersoneel tot begeleiding van de kandidaat.

Werving en selectie

De vraag naar zorg in de samenleving groeit sterk. Hierdoor moet u meer werk verrichten in minder tijd. Het vinden van de juiste kandidaat die past bij uw organisatie is een tijdrovend proces. Wij nemen werving- en selectie graag voor u uit handen. Hierbij werken we op basis van no cure, no pay: we zoeken geheel vrijblijvend naar geschikte kandidaten voor uw functie. Eventuele kosten voor advertenties en netwerksearch komen voor rekening en risico van Zusters@work. Pas bij een succesvolle match brengen we bemiddelingskosten in rekening.

Voor het verzorgen van uw werving en selectie hanteren we vaste prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ondanks dat wij kwaliteit garanderen, hebben wij een scherpe prijs, die concurrerend is in de markt. Dit komt omdat wij kleinschalig zijn en als bureau geen hoge overheadkosten hebben. Daarbij hebben wij een garantieregeling opgenomen, indien de kandidaat niet aan uw verwachting voldoet.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vacature? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op!

Waarneming

Bent u op zoek naar een tijdelijke invalkracht? Dan kunt u via Zusters@work genieten van de voordelen van direct inzetbare professionals. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwde database met ruim 10.000 zorgprofessionals, waaronder ook flexwerkers. Via een uitzendconstructie sluit Zusters@work een overeenkomst met de kandidaat, zodat u verder niets hoeft te regelen. Vooral bij een dagwaarneming of tijdelijke invalwerkzaamheden bij ziekte en zwangerschap is deze constructie zeer voordelig.

Via de uitzendconstructie nemen wij alles voor u uit handen. Niet alleen het werven van een geschikte kandidaat voor uw vacature, maar ook de indiensttreding en het sluiten van een contract met de kandidaat. Hierdoor heeft u geen administratieve afhandeling voor indiensttreding, reserveringen voor vakantiegeld/-dagen en afdragen loonkosten hoeft te regelen. Ook draagt u geen werkgeversrisico’s wanneer de kandidaat u niet bevalt of eventueel ziek uit dienst treedt.

“Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, laagdrempelig en kleinschalig. Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening en daarom werken wij voor onze uitzendconstructies samen met een gespecialiseerde BackOffice Partner (NEN gecertificeerd). Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd.”

Laura Pronk

Meld uw vacature aan bij Zusters@work