Referenties

Wat vinden onze opdrachtgevers?

Ons bureau is gespecialiseerd in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk zorgorganisaties en -praktijken in en rondom de randstad. Dit varieert van apotheken, huisartsen en tandartsen tot de thuiszorg, gehandicaptenzorg en (privé) klinieken. Met enkele organisaties hebben wij een samenwerkingsverband en vervullen wij alle vacatures voor hen. Wij doen ons werk met veel plezier en dat krijgen wij terug van onze klanten. Over het algemeen zijn zij zeer tevreden over de kwaliteit die wij leveren en het persoonlijke contact wat wij met hen hebben vinden zij prettig. Hieronder zijn enkele reacties te lezen.

Referenties

  • “Als ik ZUSTERS een cijfer moest geven, dan krijgen jullie een 9. De werving voor onze vacature van Praktijkondersteuner is zeer goed verlopen. Ik heb een prettig contact gehad met Anne, zij maakt een professionele indruk op mij. Ik kan eigelijk geen minpunt benoemen.”

    Huisarts regio Kop van Noord-Holland
  • “Als ik weer op zoek ben naar een Apothekersassistent(e), dan zal ik weer contact opnemen met ZUSTERS. Zij hebben mij tussentijds steeds goed op de hoogte gehouden en kwamen de gemaakte afspraken na. Ook qua snelheid hebben zij goed werk geleverd.”

    Apotheker Noord-Holland Noord
  • “Dit is de eerste keer dat ik met een werving- en selectiebureau gewerkt. Ik heb daarom ook geen ervaring met andere bureaus. Met ZUSTERS heb ik plezierig contact gehad, wat ik prettig vond was dat zij met je meedenken.”

    Huisarts Kennemerland

Nominatie

In 2016 zijn wij genomineerd voor de Ondernemersverkiezing, waarbij wij tot de top 10 van beste ondernemers van Noord-Holland behoren. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ambitieuze ondernemingen in de provincie uit te spreken. De jury beoordeelde alle deelnemende bedrijven op onder andere innovatie, creativiteit, personeels- en financieel beleid ten opzichte van de andere ondernemers. Dat wij de finale hebben behaald is dan ook een grote eer voor ons en het geeft aan dat we op de goede weg zijn. Meer informatie over deze verkiezing is te vinden op www.ovnh.nl.

Meld uw vacature aan bij ZUSTERS