vacatures

Werkzoekend? Hier vind je actuele vacatures in de zorg.

Ben je op zoek naar een uitdagende vacature in de gezondheidszorg? Op deze pagina vind je leuke vacatures in de eerstelijnszorg. Staat jouw ideale baan er niet tussen, schrijf je dan direct vrijblijvend in bij ZUSTERS en blijf op de hoogte. Wij zullen jou dan benaderen als er een vacature in jouw regio is. Kandidaten die bekend zijn bij ons hebben daarom ook een voorsprong. Omdat wij niet altijd direct alle actuele vacatures op onze website plaatsen, maar eerst in ons bestand gaan kijken. Een ander voordeel: als je bij ons bent ingeschreven blijf je ook op de hoogte van netwerkborrels, trainingen en workshops die wij organiseren.

Staat een vacature ‘ON-HOLD’? Dan zijn we in gesprek met een kandidaat. Je kunt uiteraard nog wel reageren. In het geval de we niet tot overeenstemming komen met de betrokken kandidaat zullen wij andere belangstellenden benaderen.

Vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen? Hierbij een overzicht voor welke functies wij o.a. wat kunnen betekenen:

#praktijkverpleegkundige; #praktijkondersteuner somatiek/ GGZ/ jeugd/ ouderenzorg; #praktijkmanager; #praktijkassistent(e); #balieassistent(e); #doktersassistent(e); #triagist(e); #diabetesverpleegkundige; #longverpleegkundige; #specialistischverpleegkundige; #medischsecretaresse; #apotheker; #apothekersassistent(e); #tandarts; #tandartsassistent(e), #farmacautischconsulent; #geriater; #revalidatiearts; #medischonderzoeksassistent; #centrumassistent(e); #projectmanager; #activiteitenbegeleider, #huisarts; #HIDHA; #physicianassistant; #mondhygiënist; #kinderpsycholoog; #logopedist; #medischpedicure; #osteopaat; #nursepractitioner; #baliemedewerker;  #verloskundige; # gynaecoloog; #verpleegkundig specialist; woonbegeleider. 

“Wij vinden werken met plezier belangrijk. Daarom besteden wij ook veel tijd in wie jij bent als persoon en naar wat voor vacature jij op zoek bent. Op deze manier hopen wij de juiste match te kunnen maken tussen jou en onze opdrachtgevers. Daarbij zullen wij uiterst zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en deze niet aan derden verstrekken”

Anne Pronk

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief!