Wat zijn de voordelen van een bijbaan?

By
In Nieuws

Naast je studie werken in jouw vakgebied, heeft alleen maar voordelen! Door te werken in een zorgorganisatie kun je leren in de praktijk en tegelijkertijd geld verdienen. Daarnaast leer je welke richting je leuk vindt en welke kant je straks na je studie op wilt.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de studenten een bijbaan hebben. Gemiddeld werken studenten zo’n twaalf uur in de week. Door te werken leer je omgaan met collega’s en werk je aan competenties die je later nodig hebt, zoals doorzettingsvermogen, netwerken en het nemen van initiatief. Daarnaast vergroot een bijbaan jouw netwerk en je creëert de mogelijkheid om er een baan aan over te houden voor een langere periode.

Tot slot en niet geheel onbelangrijk is dat je er geld mee verdient, wat je weer goed kunt gebruiken om leuke dingen mee te doen. Een win/win situatie dus! Dus ben je op zoek naar een leuke bijbaan / vakantiewerk? Schrijf je dan in bij Zusters@work. Wij hebben regelmatig tijdelijke opdrachten waardoor je werkervaring kunt opdoen. En het salaris is altijd conform CAO :-). Laat weten wat je wensen zijn en wij gaan vandaag nog voor je aan de slag!