Werkwijze

Wij nemen het hele wervingsproces voor u uit handen

Het vinden van de juiste kandidaat voor uw organisatie is een tijdrovend proces. Zusters@work zorgt voor een snelle invulling van uw openstaande vacature, waarbij we u geheel ontzorgen. Ons specialisme ligt in het soepel laten verlopen van het gehele proces. Daarbij nemen we alles uit handen, van de voorselectie en administratieve verwerking van de wervingsprocedure tot aan de indiensttreding van de kandidaat. Daarnaast hebben een groot netwerk van (latent) werkzoekenden in de zorg. Hierdoor kunnen wij snel wat voor u betekenen, nog voordat u tijd en geld spendeert aan o.a. advertentie- en marketingkosten.

Zusters@work heeft een zeer hoge slagingskans voor het vinden van de juist kandidaat voor uw openstaande vacature, met een interessante garantieregeling en inspanningsverplichting tijdens de indiensttreding van de kandidaat (mocht het van één van de partijen niet bevallen). Wij zijn een betrouwbare partner, laagdrempelig en kleinschalig. Daarbij blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt van de zorg, zodat wij een sparringpartner voor u kunnen zijn.

Hoe werkt ZUSTERS?

Wanneer u uw vacature bij ons uitzet, komen wij bij voorkeur bij u langs voor een intakegesprek. In geval van spoed doen we een telefonische intake. Samen bespreken we uw vacature. Vervolgens stellen wij het profiel op. Op basis van het functieprofiel benaderen onze recruiters geschikte kandidaten via ons netwerk en zetten wij de vacature uit via onze communicatiekanalen. Na een voorselectie nodigen wij enkele kandidaten uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Wanneer wij geschikte kandidaten voor uw vacature hebben gevonden, sturen we u het CV en een uitgebreide profielbeschrijving van de kandidaat. U kunt er dan voor kiezen om (een van) de kandidaten uit te nodigen. Als de juiste kandidaat er tussen zit, dan trekken wij referenties na en zorgen ervoor dat de medewerker op de afgesproken dag bij u (of via ons) in dienst kan treden. Zit er geen geschikte kandidaat tussen of heeft u de vacature inmiddels ingevuld? Dan bent u niets aan ons verplicht.

Waarom Zusters@work?

Wij kijken graag hoe alles net iets anders kan. Daarmee prikkelen we zowel de klant als de kandidaat. Door onze persoonlijke en eerlijke aanpak streven wij naar de juiste match, waarmee zowel de klant als de kandidaat tevreden zijn.

Daarom samenwerken met Zusters@work:

  • Branchespecialist: wij zijn specialist in de (eerstelijns) gezondheidszorg.
  • Hoge kwaliteit van dienstverlening voor een scherpe prijs op basis van no cure, no pay.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): onze organisatie investeert in scholing van de medewerkers voor een duurzame inzetbaarheid, werkt milieubewust en wij zetten ons graag in voor goede doelen.
  • Vernieuwend: wij maken gebruik van de nieuwste technologieën voor een optimaal resultaat.
  • After sales: ook na een succesvolle bemiddeling blijven wij proactief meedenken en adviseren, o.a. door middel van evaluatie- en/of afrondingsgesprekken.
  • Persoonlijk: wij streven naar kwaliteit en een persoonlijke benadering. Dit houdt in dat u tijdens het gehele traject zoveel mogelijk te maken heeft met één contactpersoon.

Tarieven

Voor het verzorgen van uw werving en selectie hanteren we vaste prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ondanks dat wij kwaliteit garanderen, hebben wij een scherpe prijs, die concurrerend is in de markt. Dit komt omdat wij kleinschalig zijn en als bureau geen hoge overheadkosten hebben. Daarbij werken wij op basis van no cure, no pay: wij stellen vrijblijvend en kosteloos interessante kandidaten aan u voor. Pas bij een succesvolle match brengen wij bemiddelingskosten in rekening.

Via de uitzendconstructie kunt u zonder veel risico’s een ervaren kracht inzetten in uw organisatie. Wanneer de kandidaat via Zusters@work bij u aan de slag gaat, maken wij vooraf het uurtarief van de kandidaat bekend. Dit tarief is afhankelijk van opleiding en ervaring, en is inclusief reserveringen voor vakantiegeld, feest- en vakantietdagen, kort verzuim en loondoorbetaling bij ziekte conform NBBU cao (exclusief btw en reiskosten). Wanneer de kandidaat aan uw verwachtingen voldoet, kunt u de kandidaat kosteloos overnemen, na een vooraf afgesproken periode.

Meld uw vacature aan bij Zusters@work