Corona treft ons allemaal…

By
In Nieuws

Het zijn bizarre tijden voor ons allemaal. De maatregelen door het coronavirus hebben impact op iedereen, en verandert onze dagelijkse situatie op o.a. het gebied van gezondheid, werk en het sociale leven.

Thuis werken
Zusters@work heeft ook de adviezen van het RIVM opgevolgd, en wij werken allen vanuit huis. We blijven bereikbaar via mail en telefoon voor vragen en/ of inzet van personeel in de zorg. Daarnaast doen wij nog steeds de intake gesprekken met kandidaten die op zoek zijn naar werk, alleen nu door middel van videobellen. En we houden elkaar intern op de hoogte met de wekelijkse werkoverleg via groepsgesprekken, om te doen wat wij kunnen doen.

Invalwerk
Alhoewel de wervingsprocedures voor vaste functies aankomende tijd geen prioriteit hebben voor onze opdrachtgevers (begrijpelijk!), verwachten wij dat er straks mogelijk meer uitval komt door het corona virus. Wij zullen dus klaar moeten staan om dan meer inval assistenten in te kunnen zetten, zodat de huisartsenpraktijk kan blijven draaien. Mooi zijn de initiatieven die we krijgen van bijvoorbeeld ondernemers, doktersassistenten en geneeskunde studenten om te willen helpen waar nodig is in de zorg of bij andere vitale beroepen, om een steentje te kunnen bijdragen. Dus mocht er nog hulp nodig zijn bij een organisatie, neem contact met ons op!

Zorgen voor elkaar
Uiteraard hopen wij dat we met z’n allen zullen denken aan alle kwetsbare mensen en ouderen, om besmetting van Corona bij hen te voorkomen maar op afstand toch iets van je laten horen of helpen waar nodig. Het kan nog wel eens een lange adem worden! Zusters@work is trots op de medewerkers in de zorg (en alle andere vitale beroepen), die moeten werken in deze crisis periode, om Nederland er weer bovenop te krijgen. Wij willen jullie heel veel succes wensen aankomende tijd, en zijn graag bereikbaar voor allerlei vragen op 06-11515315 of info@zusterswork.nl!