Terugblik op 2018, en toost op 2019!

We sluiten vandaag 2018 af, en denken terug aan afgelopen jaar.. Het is een bewogen jaar geweest. Zowel zakelijk als privé hebben we hoogte- en dieptepunten gekend. Financieel gezien hebben we met elkaar de beste omzet gedraaid van de afgelopen 6 jaar, en daar zijn we enorm trots op! We hebben nieuwe samenwerkingen gesloten, en vele leuke matches tot stand gebracht voor onze opdrachtgevers. Dit geeft elke keer nog zo’n kick! Maar ook andere mooie dingen gedaan; zoals de Eerstelijns beurs in Egmond (bedankt Marieke!), opening van ons nieuwe kantoor in het WBC, opleidingen kunnen aanbieden en een workshop ‘Liever Assertiever’ georganiseerd voor onze medewerkers, en met het gezellige team etentje het jaar afgesloten!

Wat minder ging dit jaar, was dat er voor het eerst in jaren problemen waren met het portal voor de urendeclaraties. Het deed niet wat het moest doen, en het heeft helaas even geduurd voordat dit weer op de rit was. Dit heeft wel wat frustraties opgeleverd, ook van onze kant, ondanks onze inspanningen. Uiteraard doen we er alles aan dat dit het komende jaar niet meer opnieuw zal gebeuren.

Het is ook het jaar geweest van uitbreiding van ons team met Cindy, die we flexibel hebben kunnen inzetten. En dat is ontzettend fijn, omdat de hoeveelheid werk per maand erg kan variëren. Ook willen wij via deze weg Sabine bedanken, omdat we op haar hebben kunnen rekenen op momenten dat we haar inzet hard nodig hadden. Laura kreeg dit jaar namelijk haar derde kindje en Anne heeft dit jaar een mooie camperreis van 1,5 maand kunnen maken. Maar we hadden privé ook veel (grote) zorgen, die we hopelijk nu achter ons kunnen laten!

We willen graag naar het nieuwe jaar kijken, wat zal het ons gaan brengen? Met gemengde gevoelens kijken we nu vooruit en gaan we met vernieuwde energie 2019 in, om met dit leuke team weer mooie bemiddelingen te maken en onze organisatie verder te professionaliseren. Zien we jullie ook op de Dag van de Eerstelijn met het thema Oud en Nieuw op 16 januari a.s. in Egmond aan Zee? We horen dan graag hoe jullie het afgelopen jaar afsluiten en welke plannen jij dit komende jaar hebt!

Alle medewerkers van Zusters@work en opdrachtgevers dank voor de prettige samenwerking, en graag brengen we een toost uit op een fijne voortzetting hiervan voor 2019!!

Wij wensen al onze BLOG lezers, relaties, opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten veel goeds, geluk, liefde en gezondheid voor het nieuwe jaar!