Een toost op 2022!

Elk jaar beginnen we het nieuwe jaar met een reflectie op het oude jaar. Waar zijn we het meest trots op? 

Terugkijkend weten we dat corona in 2021 niet voorbij is, met alle maatregelen van dien. Ondanks dat hebben we zakelijk gezien wel een succesvol jaar gedraaid. En dat hadden we alleen maar durven hopen na het tegenvallende jaar van 2020. De ommekeer was onze eerste werkoverleg dit jaar weer ‘buiten’ op het terras.

De arbeidsmarkt komt in beweging, mensen durfden weer vooruit te kijken en een stap te nemen in hun loopbaan. De huisartsenpraktijken zijn afgelopen jaar open gebleven en zelfs de eerdere uitdagingen zijn weer terug; tekort aan personeel en de hoge werkdruk in de huisartsenpraktijken. Wij als Zusters@work kunnen hier voor een klein deel ons steentje aan bijdragen door de bemiddeling van onze enthousiaste dokters- en apothekersassistenten, praktijkverpleegkundigen, medische secretaresses en van een consulente bij huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, thuiszorginstellingen en stichtingen.

Het (financiële) succes maakt het niet alleen tot een goed jaar, want we beseffen des te meer hoe trots we mogen zijn dat we dit jaar ons 10 jarig bestaan kunnen vieren. En dat met oud-collega Sabine die we opnieuw aan ons team hebben gevoegd. Daarnaast zijn we in 2021 een nieuw concept verder aan het uitrollen, waar de komende tijd meer over bekend komt. Met het mooiste hoogtepunt van het oude jaar; de geboorte van Keet, dochter van Laura en Martijn, op 7 augustus. Wij zien het nieuwe jaar positief tegemoet!

Nieuwsgierig geworden wat ons komend jaar te wachten staat? Volg ons dan op onze social media kanalen!