Zusters@work bestaat 10 jaar!!

By
In Nieuws

Zo wat gaat de tijd snel! Het lijkt nog wel gisteren toen we begonnen met Zusters@work, maar inmiddels zijn we 10 jaar verder. Toch is er ook zoveel gebeurd, mooie momenten en natuurlijk ook minder leuke momenten.

In onze blog van 5 jaar geleden kon je lezen hoe we zijn gestart en wat voor mooie momenten we al hebben kunnen beleven. Andere leuke ervaringen waren het geven van gastcolleges, meedoen met de Alkmaar City Run, het samenwerken met onze fijne collega’s Sabine, Cindy en Sandra en de leuke workshops die we hebben aangeboden aan onze kandidaten. Bekijk onze foto’s van de afgelopen 10 jaar.

Ons mooiste moment is denk wel de nominering van de Ondernemersverkiezing. Wat een leuke ervaring was dat. Samen met andere ondernemers mochten we een kijkje nemen achter de schermen bij RTVNH en werden we uitgenodigd bij een chique diner. In de afgelopen 10 jaar gebeurde er privé ook nog veel. We hebben mooie reizen kunnen maken, er zijn in totaal (van de drie zussen) precies 10 (!) kinderen geboren en zijn we tussendoor ook nog verhuisd. Kortom een hele drukke en gezellige periode!

Minder leuke moment was wel de corona-periode. Alles wat we hadden opgebouwd leek zo te verdwijnen in het niets. Gelukkig krabbelen we langzamerhand weer op en zien we de toekomst weer positief tegemoet. Want uiteindelijk geeft het ons zoveel energie als we weer een juiste match hebben gevonden tussen onze opdrachtgever en kandidaat. Dat is toch waar we het voor doen! Dan vergeten we ook weer de minder leuke ervaringen. Hopelijk gaan we de komende jaren weer heel veel leuke nieuwe mensen ontmoeten. Tot snel?!

Kortom we zijn onwijs blij dat we 10 jaar geleden deze stap hebben gemaakt. Zo gaaf om met je zussen een eigen onderneming te hebben en de vrijheid om het te doen zoals wij het willen doen. Daarom vieren we ons 10 jarig jubileum op woensdag 1 juni tijdens de Dag van de Eerstelijn in Egmond aan Zee. Kom je dan bij ons langs om te proosten?

Ps. we zijn een hele leuke samenwerking aangegaan. Meer weten? Volg ons dan via onze social media kanalen!

Tijdens een van onze overleggen een aantal jaar geleden