Hoe het begon | Zusters bestaat 5 jaar!

By
In Nieuws

Op 3 juli hebben wij ons als drie zussen ‘officieel’ ingeschreven als ondernemer. Toen gingen we dan eindelijk aan de slag gaan met een logo, flyers en de website. Maar hier zijn avonden van brainstormen aan vooraf gegaan over uitgangspunten, visie en heel belangrijk de naam.

We starten 5 maanden eerder al een kantoortje aan huis, waar we al wat voorwerk deden en we het al heel gauw eens werden wat we gingen doen: het bemiddelen van personeel in de eerstelijnszorg, te beginnen bij de huisartsenzorg, in Noordwest-Nederland.

We wilden geen ‘hit&run’, maar belangrijker was het persoonlijke karakter, lange termijn relaties en de kwaliteit van dienstverlening. Ons gevoel is dat het aardig gelukt is om dit in 5 jaar te bereiken. Niet voor niets ontvingen we een oorkonde bij de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland als blijk van waardering en het bewijs van een kwalitatief hoogstaande prestatie.

Er zijn daarnaast nog veel meer hoogtepunten geweest de afgelopen jaren, denk aan de Openingsborrel, ‘brainstorm’ weekendje Amsterdam, Dokters- en zustersloop in Amersfoort, NL Doet acties, netwerkborrels, de workshops en gastcolleges die we mochten organiseren door het hele land, en vele inspirerende kwartaalmeetingen die we hebben gehad om onze dienstverlening en ambities telkens te blijven aanscherpen.

Dit jaar hebben we Sabine aan ons team mogen toevoegen, wat een waardevolle aanvulling is voor onze organisatie! We hopen de komende jaren nog heel veel mooie hoogtepunten te gaan toevoegen, en nog veel relaties blij te maken met een (tijdelijke) collega of nieuwe baan!!