En de winnaar is….

By
In Nieuws

Donderdag 3 oktober 2019 was de Dag van de Eerstelijn in de Meervaart in Amsterdam, georganiseerd door DOKh. Wij waren ook aanwezig en hadden een leuke prijsvraag voor alle deelnemers.  Niet iedereen vond het even makkelijk om een antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoeveel vacatures stonden er in de gezondheids- en welzijnzorg open in Nederland eind juni 2019? En hoeveel was dit 2 jaar eerder, eind juni 2017?

En dat is begrijpelijk, want in welke richting moet je denken? De antwoorden liepen uiteen van 100 tot 3,5 miljoen openstaande vacatures. Maar wat is nu het juiste antwoord?

Het antwoord is: 38,4 duizend eind juni 2019 en 26,8 duizend vacatures eind juni 2017 (Bron: CBS)

En de WINNAAR is..

Sallo Spetter van Huisartsenpraktijk Hart van Haarlem

Zijn antwoorden zaten het dichtstbij de werkelijke aantallen. Van harte gefeliciteerd! De lunch voor jou en je collega’s komt jou kant op. Je ontvangt binnenkort bericht van ons!

En alle deelnemers natuurlijk ontzettend bedankt voor het meedoen. Willen jullie op de hoogte blijven van actueel nieuws in de zorg en de laatste vacatures? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1 x per kwartaal wordt verstuurd of blijf op de hoogte via onze social media kanalen:

Wellicht tot volgend jaar!

Wie zijn wij?
ZUSTERS is een vernieuwend bureau in de werving en selectie van personeel en gespecialiseerd in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk zorgorganisaties en -praktijken in en rondom de randstad. Dit varieert van apotheken, huisartsen en tandartsen tot de thuiszorg, gehandicapten zorg en (privé)klinieken. Wij hebben regelmatig interessante vacatures voor tijdelijke en/of vaste functies.