Zomertijd; (flex)pool tijd!

By
In Nieuws

De zomer is inmiddels weer begonnen en voor ons betekent dat een tijd waarbij we wat meer tijdelijke kortdurende opdrachten  hebben. Voor deze periode doen wij dan ook graag beroep op onze flexpool!

Onze flexpool bestaat uit allemaal werknemers die flexibel aan de slag willen gaan. Dit zijn voornamelijk doktersassistenten of apothekersassistenten. Zij kunnen worden ingezet voor een dag, maar ook voor meerdere dagen of meerdere weken. Uiteraard altijd in overleg! ZZP’er hoef je helemaal niet te zijn om bij ons aan de slag te kunnen als flexwerker, je komt namelijk via ons in dienst. Er is geen minimum aantal uur waarvoor je beschikbaar moet zijn als je bij ons in de flexpool wilt, we hebben namelijk zelfs al opdrachten voor halve dagen. Flexibeler kan bijna niet!

Begin mei beginnen de opdrachten binnen te druppelen en beginnen wij met het opzetten van de flexpool voor de zomermaanden. Via onze website is het mogelijk om exact per maand je beschikbaarheid door te geven; zo hebben wij een goed overzicht om te bekijken welke opdrachten mogelijk interessant voor je zijn en passen bij jouw beschikbaarheid. Tussendoor is het uiteraard mogelijk om je beschikbaarheid aan te passen, mocht dit veranderen.

Voordelen zijn:

  • Je kunt ervaring opdoen bij verschillende praktijken met verschillende systemen, wat uiteraard goed is voor je CV;
  • Je kunt je eigen werkdagen bepalen*;
  • Goed te combineren met (een gezin) thuis.

 

Heb je interesse om via onze flexpool aan de slag te gaan? Schrijf je dan in!
Ook kun je natuurlijk alvast je beschikbaarheid voor juli en augustus doorgeven.

* Er is geen garantie dat we al je beschikbare dagen kunnen invullen, dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbare opdrachten