Interview met Jedída: werken via Zusters@work

By
In Nieuws

Ruim een jaar geleden maakten wij kennis met Jedída Berchmans op ons kantoor in Heiloo. Sindsdien werkt ze via ons als doktersassistente in de flexpool. Wij zijn erg tevreden over Jedída, maar wat vindt zij ervan om te werken via Zusters@work? Tijd voor een interview!

Hoe ben je terecht gekomen bij Zusters@work?
Ongeveer een jaar geleden was ik op zoek naar werk, van mijn werkgever waar ik op dat moment nog werkzaam was hoorde ik dat Zusters@work een goed uitzendbureau was waarmee hij ook al eens had samengewerkt. Dus heb ik de website bezocht en me ingeschreven.

Wat voor werkzaamheden doe je via Zusters@work?
Via Zusters@work word ik bij verschillende praktijken of bedrijven ingezet voor invalwerk. Vorig jaar in april ben ik ingezet bij het diabetescentrum in Hoorn, dit was inval voor onbepaalde tijd, uiteindelijk ben ik daar bijna een jaar gebleven. Ook vragen ze wel eens of ik een dagje bij een huisartsenpraktijk kan invallen. Op dit moment werk ik in een praktijk waar ik als inval assistente ben begonnen en nu ben aangenomen als vaste assistente!

Wat maakt werken via Zusters@work zo leuk?
Wat ik erg prettig vind aan de samenwerking met hen is, dat wie ik ook aan de telefoon heb, ze altijd even vriendelijk en behulpzaam zijn. Daarbij zijn ze ook erg goed bereikbaar, zelfs in het weekend sturen ze wel eens een appje. Tijdens de gesprekken heb ik altijd het gevoel dat ze oprecht luisteren en me willen helpen.

Wat zijn de voor- en nadelen aan werken via Zusters@work?
Om eerlijk te zijn kan ik geen nadelen bedenken. Er zijn veel voordelen, één daarvan is dat Zusters@work gespecialiseerd is in de gezondheidszorg en ze daarom gericht naar een geschikte vacature kunnen zoeken.

                     

Hoe zou je Zusters@work omschrijven?
Zusters@work is een team dat bestaat uit 3 enthousiaste, betrokken zussen, waar je altijd een beroep op kunt doen. Ze denken met je mee, geven advies en bemiddelen tussen jou en je (tijdelijke) werkgever.

Heb je nog een tip voor alle toekomstige medewerkers die via Zusters@work aan de slag gaan?
Ik heb alleen een tip voor werkzoekenden, ga aan de slag met Zusters@work!

Hoe zie jij je toekomst qua werk?
Een vaste baan voor 4 dagen in de week!

Zusters@work, heel erg bedankt voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en voor de baan die ik nu via jullie heb gekregen! Ik hoop ook in de toekomst nog prettig contact met jullie te hebben en wens jullie het allerbeste toe, jullie doen het supergoed!