Lees hier hoe Sabine het werken bij Zusters@work ervaart..

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik in dienst ben gekomen bij Zusters@work. De tijd is omgevlogen! “Time flies when you’re having fun” en zo is het maar net, want ik zou me geen betere werkplek kunnen wensen.

Voordat ik bij Zusters@work in dienst kwam, had ik een bepaald beeld bij mijn ideale baan. Iets wat perfect bij mijn prive situatie zou passen. En dat moet je dan ook maar net treffen, want eigenlijk had ik best veel eisen… Maar toen kwam Zusters@work ineens “toevallig” opmijn pad. Eigenlijk precies wat ik zocht en exact wat ik voor ogen had.

Vanaf het begin af aan voelt het alsof ik er al jaren werk, ik zat dan ook vrijwel direct op een lijn met de zussen. Juist omdat ik zelf met ideeen kan komen, mag meedenken en taken naar eigen inzicht kan doen maakt het dat ik me heel erg betrokken voel en dat ik ook iedere keer weer met veel plezier aan het werk ben. Ik kan dingen echt eigen maken en de flexibiliteit van beide kanten is ontzettend fijn! Zo ook de waardering voor mijn werk die ik krijg…

Het is leuk om te zien hoe professioneel de zussen bezig zijn, hoe georganiseerd bepaalde zaken zijn en hoe ze blijven zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen. Het zijn harde werkers, erg betrokken, begripvol, open, eerlijk en oprecht en ik denk dat Zusters@work nog veel kan groeien en bereiken. Ik hoop dat ik daar ook een positieve bijdrage aan kan (blijven) geven.

Dat de sfeer bij Zusters@work heel goed, positief en informeel is zie je ook terug in de contacten met de klanten en kandidaten, iets wat me vanaf het begin af aan direct opviel. Wat je geeft, krijg je immers terug…