SOCIAL MEDIA IN-COMPANY

Voor onze nieuwsbrief-abbonees hebben wij eerder al eens een workshop Social media in de zorg georganiseerd. Deze workshop kunnen wij ook in-company organiseren (bij minimaal 6 deelnemers). Voor meer informatie neem contact met ons op!

Werkzaam in de zorg en benieuwd welke voordelen je uit social media kunt halen? Hoe communiceren met patiënten met het hedendaagse Health 2.0? Wil je ook op de hoogte blijven van de vernieuwingen en trends in communicatie? Tijdens deze twee uur durende training ‘Social Media in de zorg’ laten wij op een praktische en begrijpelijke manier kennismaken met social media en wat deze kunnen opleveren voor je werk.

Kosten: €47,50 p.p. (excl. BTW).

Dit is inclusief:

  • 2,5 uur persoonlijke begeleiding in kleine groepjes
  • koffie/thee en wat lekkers
  • telefonische nazorg als je vragen hebt
  • uitgebreide hand-out zodat je alles nog eens kunt nalezen

Wat levert deze training jou op?
Na het volgen van deze training weet je precies wat social media zijn, wat ze kunnen betekenen voor je werk in de zorg en wat je wel/niet moet doen. Tijdens deze workshop behandelen we de belangrijkste social media kanalen; zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. We zullen ook de andere platforms kort bespreken en op verzoek hier ook een van behandelen.

Programma

  • Welke verschillende social media platforms er zijn en welke kun je waarvoor gebruiken?
  • Wat is het effect van social media?
  • Do’s en don’ts van social media?
  • Hoe wordt social media gebruikt in de zorg?
  • Welke voordelen kun je uit social media halen voor optimaal gebruik?

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor zorgprofessionals van praktijken en kleine zorginstellingen die nog niet (precies) weten wat social media zijn, er wel wat mee willen, maar geen idee hebben hoe ze nu moeten starten. Deze workshop geeft een algemeen beeld wat er allemaal mogelijk is met social media. Ben je inmiddels een ervaren social media gebruiker, dan adviseren we om een workshop specifiek voor deze doelgroep te volgen.

Opzet
Tijdens de training leer je op een laagdrempelige en effectieve manier de theorie van het gebruik van social media, werk je zelf aan je eigen social media accounts en oefen je met het plaatsen van berichten. Na afloop krijg je uiteraard een handig overzicht mee waarop alle behandelde onderwerpen en tools nog eens worden besproken.

Extra informatie
De training is voor maximaal 15 deelnemers en gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.

Wie is Zusters@work?
Zusters@work is een vernieuwend werving- en selectiebureau in de eerstelijns gezondheidszorg uit Noord-Holland en gevestigd in het Willibrordus BC in Heiloo. Wij doen als drie inspirerende zussen waar wij goed in zijn en beschikken over jarenlange ervaring.