Vol goede moed kijken we uit naar 2021!

2020 is voor iedereen een bijzonder jaar. Niemand heeft dit kunnen zien aankomen en ook niet dat het zo lang blijft voortduren…

Aanpassen noodzakelijk
Gedurende deze periode hebben wij ons ook aangepast door; thuis te werken, online gesprekken te houden en telefonisch en per mail bereikbaar te blijven. Fijn dat dat op deze manier kon, maar toch missen wij juist het persoonlijke contact. Dat is waar Zusters@work voor staat, als kleine organisatie. Een gesprek met kandidaten bij ons op kantoor, waar we toch wat meer tot de kern komen. Een afspraak bij een van onze klanten, waar we ook direct een indruk krijgen van hoe de praktijk eruit ziet. Het zijn de kleine dingen.

Niet alleen maar negatief
We zagen de mindere kanten in onze branche; huisartsenpraktijken die gingen sluiten, personeel die extra moesten overwerken en stagiaires die nu nog lastiger dan ooit een stageplek kunnen vinden. En ook als Zusters@work hebben we ingrijpende beslissingen moeten nemen. Toch kunnen we dit jaar ook terugkijken op mooie momenten; we zijn ons gaan realiseren dat niet alles maakbaar is, we konden onze klanten blijven bedienen en privé gezien konden we er zijn voor onze kinderen. Daarbij was 20 november een bijzondere dag, want Anne & Vladan zijn weer ouders geworden van een zoon, Milan! Dit jaar willen we afsluiten met een mooie boodschap:

“Geniet van de mooie feestdagen met elkaar, blijf gezond en als we met z’n allen onze schouders er onder zetten, kunnen we er voor zorgen dat 2021 er heel anders uit gaat zien!”

Tot slot willen we al het zorgpersoneel bedanken voor hun inzet en de komende weken nog heel veel succes. Hopelijk is, ook voor hun, straks het einde van deze corona-periode in zicht!
Ps. Deze foto is nog gemaakt van voor corona, nu is alles anders… alhoewel we blijven natuurlijk nog wel lachen 🙂