Werkwijze

De zussen van Zusters@work zetten jou en je ambities centraal. Daarom zijn we nieuwsgierig naar welke functies JIJ op zoek bent! Zo kunnen wij voor jou specifiek op zoek gaan. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of juist een tijdelijke baan om meer ervaring op te doen bij verschillende organisaties. Wij staan voor je klaar!

Wanneer wij een interessante functie tegenkomen die aansluit bij jouw zoekprofiel, dan stellen wij je hier direct van op de hoogte. Heb je interesse in de vacature, dan start de sollicitatieprocedure. Om je zo goed mogelijk te begeleiden, zijn wij graag betrokken bij de gehele sollicitatieprocedure, van het moment dat we jou voorstellen tot aan de mogelijke indiensttreding bij een van onze opdrachtgevers. En als je tijdelijk via ons werkt, garanderen we een salaris conform CAO inclusief reiskosten!

Waarom bij ons inschrijven?

Inschrijven via Zusters@work kan je veel tijd besparen. Zo is het bijvoorbeeld (vaak) niet nodig om een motivatiebrief te schrijven. Als je bij ons staat ingeschreven, sturen wij interessante vacatures naar je toe die bij jou zoekprofiel passen. Daarnaast vergroot inschrijven jouw kans om via Zusters@work je nieuwe baan te vinden.

Wanneer wij een vacature hebben van een opdrachtgever, kijken wij eerst in onze database voordat wij de vacature uitzetten. Door je in te schrijven, komt jouw naam in de database. Zo heb je een voorsprong op andere kandidaten! En uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Waarom via Zusters?

Wij kijken graag hoe alles net iets anders kan. Daarmee prikkelen we zowel de klant als de kandidaat. Door onze persoonlijke en eerlijke aanpak streven wij naar de juiste match, waarbij zowel de klant als de kandidaat tevreden zijn. Daarnaast vinden wij (persoonlijk) contact met ons netwerk belangrijk: je bent bij ons geen nummer. Wij maken een afspraak, bellen of mailen regelmatig en organiseren tevens diverse workshops en netwerkborrels voor onze kandidaten en klanten.

Als je een aantal maanden via Zusters@work aan het werk bent, krijg je bij ons ook een scholingsbudget. Wij vinden het belangrijk om te investeren in je ontwikkeling! En je kunt zelf de keuze maken of je nu kiest voor een cursus/ of opleiding op persoonlijk vlak, vakinhoudelijk, of dat je juist wilt omscholen naar een heel andere richting.

Zoek je een stageplaats?

Ook dokters- / apothekersassistenten en praktijkondersteuners die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen zich bij ons inschrijven. Wij worden snel op de hoogte gesteld wanneer er een stageplaats bij een van onze opdrachtgevers beschikbaar is.

We kunnen je niets beloven, maar willen wel met jou mee zoeken omdat we weten hoe belangrijk het is voor jouw studie. Zonder stageplaats kun je niet afstuderen en dat zorgt voor vertraging. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Schrijf je voor onze digitale nieuwsbrief!