Opfriscursus voor herintredende doktersassistent

Na het volgen van deze Opfriscursus moet het voor herintredende doktersassistenten gemakkelijker worden om weer aan de slag te gaan in de huisartsenpraktijk. Vaak zijn zij er al tientallen jaren ‘tussenuit geweest’ en er is in die jaren veel veranderd binnen de praktijken. “Er zijn veel meer taken bijgekomen en bijna alles gaat digitaal. We merken dat huisartsen het prettig vinden als herintreders over een basiskennis beschikken, voordat zij gaan starten met een baan in de praktijk”, vertelt Anne Pronk van Zusters@work.

Start zomer 2020
Om deze reden heeft Zusters@work, het uitzendbureau in de huisartsenzorg. “Deze cursus komt op het goede moment. Aangezien er momenteel veel vraag is naar doktersassistenten en herintreders staan te trappelen om hun oude beroep weer op te pakken!”, aldus Anne. “Een cursus als deze is er nog niet in de regio en aankomende zomer gaat de eerste 4-daagse Opfriscursus al van start in Alkmaar.” Door de corona-maatregelen kunnen er nog geen exacte data worden gecommuniceerd, maar de verwachting is in juni.

Meer informatie
De cursus bestaat uit drie modules en een e-learning. Na het volgen van deze cursus vergroot je jouw kans op een baan. Zusters@work begeleidt de herintreders hierbij. Zij detacheren doktersassistenten bij hun opdrachtgevers, maar kunnen ook bemiddelen bij vaste banen. Via Zusters@work krijg je korting op de cursusprijs en alle deelnemers krijgen gratis een AED-training aangeboden. Er is al veel animo voor de cursus. Ga dus snel naar www.zusterswork.nl/academy-opfriscursus/ voor meer informatie over het programma en de kosten of om je direct aan te melden!